RomTelecom reduce, pentru o perioada de trei luni, tarifele convorbirilor internationale, cu pana la 63%, informeaza compania. Astfel, clientii operatorului de telefonie fixa pot vorbi mai ieftin, in perioada ianuarie-martie 2007, cu 8 eurocenti pe m
RomTelecom reduce, pentru o perioada de trei luni, tarifele convorbirilor internationale, cu pana la 63%, informeaza compania. Astfel, clientii operatorului de telefonie fixa pot vorbi mai ieftin, in perioada ianuarie-martie 2007, cu 8 eurocenti pe minut fara TVA, suma care reprezinta mai putin de jumatate din pretul obisnuit, indiferent de ora sau de durata convorbirii. De acest tarif promotional beneficiaza toti clientii persoane fizice care doresc sa vorbeasca in retelele fixe din oricare dintre statele Uniunii Europene, in Elvetia, Islanda, Israel si Norvegia. Acelasi tarif de 8 eurocenti pe minut este valabil si pentru clientii persoane fizice care doresc sa sune pe fix sau pe mobil in Canada si SUA (inclusiv Alaska, Hawaii si Insulele Virgine Americane). Promotia nu este valabila pentru clientii persoane fizice conectati in centrale analogice, pentru clientii care folosesc serviciul Vocenet pentru apeluri internationale si pentru cei care suna in strainatate prin operatori, apeland Serviciul Convorbiri Internationale - 971. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.