"Cainii rosii" s-au reunit ieri, o data cu efectuarea vizitei medicale, insa vestile aduse de antrenorul Mircea Rednic nu au fost tocmai bune. "Puriul" a spus ca transferul atacantului din Guineea, Sambegou Bangoura, nu s-a realizat, precizand ca are
"Cainii rosii" s-au reunit ieri, o data cu efectuarea vizitei medicale, insa vestile aduse de antrenorul Mircea Rednic nu au fost tocmai bune. "Puriul" a spus ca transferul atacantului din Guineea, Sambegou Bangoura, nu s-a realizat, precizand ca are de ales intre acesta si alti doi jucatori pe care i-a urmarit. "Sunt multumit de lot, nu am de ce sa nu fiu. Cei cinci jucatori care au venit pana acum sunt un plus si vor crea o concurenta mai mare decat cei care au plecat. Saptamana viitoare vor mai veni inca trei fotbalisti. In legatura cu Bangoura, ni s-a transmis suma de transfer si ramane ca noi sa luam o decizie. Dar nu este singurul jucator cu care eu am discutat. Mai sunt doi atacanti si vom alege solutia cea mai buna", a explicat Rednic. In ceea ce il priveste pe portarul Fiorentinei, Bogdan Lobont, Rednic a afirmat: "Nu cred ca mai poate veni la Dinamo. Sunt sanse mici sa-l putem aduce". Antrenorul lui Dinamo a anuntat si obiectivele din 2007. "Primul este sa trecem de Benfica. Avem sanse, chiar daca mici. In rest, pot spune ca pentru noi abia acum incepe campionatul", a mentionat Rednic.
D'ale lui Dinu
Tot ieri, administratorul-delegat Cornel Dinu nu s-a putut abtine sa nu comenteze in stil personal despartirea de Ionel Ganea. "Eu am zis sa pastram distanta intre bine si rau si voi ma duceti spre rau. Eu ma intorc spre bine si spun ca Ganea a fost un jucator care a contat, de care Dinamo a avut nevoie intr-o anumita perioada. Dumnezeu l-a creat pe om, de fapt l-a pus la mijlocul distantei dintre animal, dandu-i ratiune si judecata, si l-a apropiat de inger, oprindu-l de la ceea ce inseamna sa fie hraparet si sa urasca", a spus "Mister". Dinu a adaugat ca este posibil sa urmareasca adversara lui Dinamo din 16-imile de finala ale Cupei UEFA, Benfica Lisabona, in partida din deplasare cu Academica Coimbra, programata pe 14 ianuarie, in etapa a 15-a din SuperLiga.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.