Dupa ultimele evenimente, Steaua ar putea sa tina prima pagina a unui ziar de anunturi. Campioana se afla in cautarea unor jucatori care sa o faca sa nu mai tremure in fata unor echipe precum Real Madrid sau Lyon, dar, pana acum, totul este un esec,
Dupa ultimele evenimente, Steaua ar putea sa tina prima pagina a unui ziar de anunturi. Campioana se afla in cautarea unor jucatori care sa o faca sa nu mai tremure in fata unor echipe precum Real Madrid sau Lyon, dar, pana acum, totul este un esec, tinand cont de faptul ca singurul jucator adus cu surle si trambite, portarul brazilian Andrey, s-a accidentat la primul antrenament si ar putea lipsi doua luni. Perioada petrecuta de Mihai Stoica in Brazilia, la inceputul lui decembrie 2006, nu isi justifica costul. Managerul general al Stelei da dovada de o stangacie nefireasca pentru conducerea unui club de Liga Campionilor. Sa fie vorba de ghinion sau de amatorism?

Mihai Stoica are un inceput de an cum nu se poate mai prost. Andrey Nazario, singurul jucator adus la Steaua dupa „vizita de afaceri“ facuta de managerul general in Brazilia la sfårsitul anului trecut, s-a accidentat la genunchi si poate lipsi de pe gazon cel putin doua luni. Cea mai buna varianta pentru Stoica ar fi ca nefericitul eveniment sa fie pus pe seama unui ghinion teribil. Nu trebuie trecut, insa, cu vederea faptul ca goalkeeperul brazilian s-a accidentat la acel asi genunchi la care a avut probleme ce l-au tinut departe de gazon pentru aproximativ doi ani. Faptul ca Andrey nu a mai putut continua antrenamentul dupa numai zece minute ne poate face sa credem ca jucatorul avea deja unele probleme cand a venit in Romania. Adica, pacaleala... Rectificam. Inca o pacaleala. Sau poate ca fotbalistul nu avea nimic si a fost de vina diferenta de temperatura dintre Romania si Brazilia. Potrivit specialistilor, organismul jucatorului nu poate fi supus imediat la efort dupa trecerea de la peste 30 de grade Celsius la 2-5 grade Celsius. Plus diferenta de fus orar... In acest caz, principalul vinovat este medicul Stelei, Radu Paligora, care ar fi trebuit sa il atentioneze pe Olaroiu. Asadar, toate ipotezele duc spre o lipsa de profesionism a celor care se ocupa de administrarea banilor dati la club de Gigi Becali.

MM Stoica: 'Am lucrat profesionist>>
Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, ieri, la TV Sport, ca accidentarea lui Andrey Nazario Afonso este una cat se poate de grava. „Accidentarea este serioasa, e cert. Miercuri, la pranz, vom afla diagnosticul. E greu sa se intample in fotbalul mondial ca un jucator pe cale sa semenze un contract sa se accidenteze la primul antrenament. Am trait in cei 15 ani de cand sunt in fotbal destule drame, dar un asemenea moment niciodata. Am fost foarte impresionat de necazul acestui baiat. Andrey a efectuat vizita medicala, iar daca ar fi fost ceva in neregula nu ar fi participat la antrenament“, a declarat MM. Ulterior, conducatorul Stelei a precizat conditiile in care si-ar fi dat demisia in urma acestui caz: „Daca as fi facut un contract cu un jucator accidentat, fara ca acesta sa fi efectuat vizita medicala, am fi platit inainte, iar jucatorul n-ar fi putut evolua, fiti siguri ca singur plecam, era o greseala impardonabila.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.