Intr-o ampla actiune coordonata impotriva mafiei, de la un capat la altul al Italiei, au fost retinuti 79 de infractori, relateaza "The Independent". Politia italiana a emis un mandat de arestare si pe numele britanicei Ann Hataway, sotia lui Antoni
Intr-o ampla actiune coordonata impotriva mafiei, de la un capat la altul al Italiei, au fost retinuti 79 de infractori, relateaza "The Independent". Politia italiana a emis un mandat de arestare si pe numele britanicei Ann Hataway, sotia lui Antonio Rinzivillo, considerat liderul nr. 2 al mafiei dupa Bernardo Provenzano, inchis pentru 30 de ani, pentru crime si trafic de droguri. In varsta de 44 de ani, Hataway, care se afla acum la Manchester, este acuzata, de catre autoritatile italiene, de asociere la mafie.
Fosta dansatoare, frumoasa blonda s-a casatorit cu seful clanului Rinzivillo, unul dintre cele mai periculoase din Sicilia. Dupa arestarea sotului, politia a confiscat bunurile familiei. Hataway s-a intors in Marea Britanie, spunand ca s-a decis sa ramana acolo pentru ca fiicele sale sa invete bine engleza. Sicilia este insa la numai cateva ore de avion de Manchester si mandatul italian va fi luat in serios in aceste zile. Sicilienii spera ca insula lor, de o rara frumusete, sa nu mai fie identificata cu mafia.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.