Autoritatile au stabilit ca usa apartamentului ziaristei Simona Popescu, de la ziarul "Romania libera", a fost incendiata accidental, sambata, de trei copii si un adolescent, cercetati in stare de libertate, a declarat luni pentru NewsIn Christian Ci
Autoritatile au stabilit ca usa apartamentului ziaristei Simona Popescu, de la ziarul "Romania libera", a fost incendiata accidental, sambata, de trei copii si un adolescent, cercetati in stare de libertate, a declarat luni pentru NewsIn Christian Ciocan, purtator de cuvant al Politiei Capitalei. Sectia 14 de Politie cerceteaza, in stare de libertate, trei copii cu varste intre opt si 13 ani si o a patra persoana, in varsta de 18 ani, pentru "distrugere sub forma de incendiu", a spus Ciocan. Cei patru, a caror identitate nu a fost dezvaluita de Politie, au incercat initial sa intre intr-o alta scara de bloc, care avea accesul restrictionat. Prin urmare, au intrat in blocul in care locuia jurnalista Simona Popescu, si au sunat la mai multe usi cu intentia de a cersi, a explicat Ciocan. Dupa ce au sunat la mai multe usi si au cautat in gunoaie, au mers la etajul patru, unde "au dat foc aleatoriu la usa jurnalistei".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.