Romtelecom a anuntat reducerea, pentru o perioada de trei luni, a tarifelor convorbirilor internationale cu pana la 63 la suta.
Incepand din ianuarie si pana in martie clientii operatorului de telefonie fixa pot vorbi mai ieftin, in perioada i
Romtelecom a anuntat reducerea, pentru o perioada de trei luni, a tarifelor convorbirilor internationale cu pana la 63 la suta.
Incepand din ianuarie si pana in martie clientii operatorului de telefonie fixa pot vorbi mai ieftin, in perioada ianuarie - martie 2007, cu 8 eurocenti pe minut fara TVA, reprezentand o reducere de 50% din pretul obisnuit, indiferent de oras sau de durata convorbirii.
De acest tarif promotional beneficiaza toti clientii persoane fizice care doresc sa vorbeasca in retelele fixe din oricare dintre statele Uniunii Europene, in Elvetia, Islanda, Israel si Norvegia. Acelasi tarif de 8 eurocenti pe minut este valabil si pentru clientii persoane fizice care doresc sa sune pe fix sau pe mobil in Canada si SUA .
Pentru persoanele doritoare sa sune pe fix in Germania, Italia, Franta sau Spania - cele mai solicitate destinatii din Europa - Romtelecom a stabilit un tarif mai mic cu 14 eurocenti pe minut fata de tariful obisnuit practicat pentru aceste destinatii in orele de varf.
Acest tarif promotional este valabil doar pentru apelurile internationale automate efectuate prin formarea codului de acces 00, catre oricare dintre destinatiile amintite. Promotia nu este valabila pentru clientii persoane fizice conectati in centrale analogice, pentru clientii care folosesc serviciul Vocenet+ pentru apeluri internationale si pentru cei care suna in strainatate prin operatori, apeland Serviciul Convorbiri Internationale - 971.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.