Pe timp de iarna, afectiunile respiratorii se manifesta mai frecvent, fiindca inhalam aer rece sau trecem rapid de la o temperatura de confort la una extrema.
Pentru cei care cred in puterea plantelor, situatia nu scapa de sub control. Starile fe
Pe timp de iarna, afectiunile respiratorii se manifesta mai frecvent, fiindca inhalam aer rece sau trecem rapid de la o temperatura de confort la una extrema.
Pentru cei care cred in puterea plantelor, situatia nu scapa de sub control. Starile febrile se combat, cu mult succes, cu ajutorul ierbii de tintaura.
Tintaura scade febra din viroze
Desi planta este apreciata de bolnavii cu afectiuni biliare, tintaura s-a dovedit un remediu rapid si in cazurile de febra. Bolnavul trebuie sa insiste sa bea infuzia aceasta foarte amara, care se prepara dintr-o lingurita rasa de planta la o cana de 250 ml apa clocotita. Cantitatea de lichid se consuma in doua prize. In situatiile critice, cand febra nu scade, se administreaza o jumatate de lingurita de pulbere, dupa care vom bea un suc de fructe sau legume. Doza se ia din 3 in 3 ore. Pe langa faptul ca reduce febra neasteptat de repede, tintaura combate infectiile respiratorii atat de puternice in timpul virozelor.
Hreanul previne bronsita
In mod cert, bronsitele sunt frecvente la persoanele cu imunitate scazuta si vulnerabile la frig. Bronsita se reactiveaza mai repede in cazul persoanelor care in timpul verii prefera lichidele foarte reci.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.