Fostul lider al minerilor din Valea Jiului Instanta Judecatoriei Sectorului 5 Bucuresti a admis propunerea comisiei speciale de la Penitenciarul Rahova privind eliberarea conditionata a lui Miron Cozma, condamnat la 18 ani de inchisoare pentru min
Fostul lider al minerilor din Valea Jiului

Instanta Judecatoriei Sectorului 5 Bucuresti a admis propunerea comisiei speciale de la Penitenciarul Rahova privind eliberarea conditionata a lui Miron Cozma, condamnat la 18 ani de inchisoare pentru mineriada din 1991, in urma careia a rezultat caderea Guvernului roman. Parchetul Judecatoriei Sectorului 5 va declara recurs fata de aceasta decizie. Cozma ramane in detentie pana la solutionarea recursului. Fostul lider al minerilor din Valea Jiului a intentat proces autoritatilor, cerand sa fie despagubit cu patru milioane de euro de catre statul roman, considerand ca este detinut ilegal dupa ce fostul sef al statului Ion Iliescu l-a gratiat, iar apoi a revocat acest decret. Pentru ca este cel mai mediatizat personaj in ultima perioada, Jurnalul National il declara pe Miron Cozma ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.