Erste Bank der oesterreichischen Sparkassen AG a semnat ieri acordul de achizitie a 100% din pachetul de actiuni Diners Club Adriatic-Croati, una dintre cele mai importante companii de carduri de credit de pe piata croata. Pretul final de cumparare v
Erste Bank der oesterreichischen Sparkassen AG a semnat ieri acordul de achizitie a 100% din pachetul de actiuni Diners Club Adriatic-Croati, una dintre cele mai importante companii de carduri de credit de pe piata croata. Pretul final de cumparare va avea la baza venitul din 2006, dar nu va depasi 153 de milioane de euro. Finalizarea tranzactiei este prevazuta pentru primul trimestru din 2007 si este in curs de aprobare in Croatia si Austria.
Diners Club Adriatic este al doilea cel mai important furnizor de carduri de credit de pe piata din Croatia, cu o cota de piata de 28,9% si aproximativ 450 de mii de carduri de credit emise.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.