Va mai amintiti de Claudiu Mirica (foto)? A fost solistul trupei Stigma si ziarist la mai multe publicatii. E protagonistul unuia dintre cele mai senzuale videoclipuri de pe piata muzicala romaneasca, ""Vara in viata mea"". Dupa moartea parintilo
Va mai amintiti de Claudiu Mirica (foto)? A fost solistul trupei Stigma si ziarist la mai multe publicatii. E protagonistul unuia dintre cele mai senzuale videoclipuri de pe piata muzicala romaneasca, ""Vara in viata mea"". Dupa moartea parintilor, de acum un an, Claudiu s-a retras din prim-planul vietii artistice. Anul acesta, interpretul s-a hotarat sa participe la Eurovision cu o piesa compusa de Alexandru Hosu. Imediat dupa incheierea preselectiei, ea va putea fi ascultata pe site-ul www.claudiuonline.net.
In toamna, cantaretul isi va lansa un nou album, ""Virtual"". Desi a trecut prin momente grele, n-a renuntat la muzica. Are ""la cheie"" un album cu piese semnate de Ionut Radu si Mihai Ogasanu, la care a renuntat. ""Miracle Music"", casa lui de productie, pregateste noi lansari peste hotare, mai exact in Belgia si Franta. Albumul ""Margareta forever"" poarta tot semnatura casei lui de productie si a fost scos pe piata in colaborare cu Electrecord.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.