Noi informatii readuc cazul spionului rus Alexander Litvinenko, otravit cu poloniu, in atentia autoritatilor. Cu doar doua zile inainte de iradierea lui Litvinenko, un diplomat rus a decedat la Londra, in conditii misterioase. Diplomatul Igor Ponomar
Noi informatii readuc cazul spionului rus Alexander Litvinenko, otravit cu poloniu, in atentia autoritatilor. Cu doar doua zile inainte de iradierea lui Litvinenko, un diplomat rus a decedat la Londra, in conditii misterioase. Diplomatul Igor Ponomarjow intentiona sa se intalneasca cu Mario Scaramella, omul de legatura al fostului spion Litvinenko, pe 30 octombrie 2006, scrie "Focus". Ponomarjow, care era reprezentantul Moscovei la Organizatia Mondiala a Transportului Maritim, a inceput sa se simta rau in timpul unei reprezentatii la opera din Londra, la care era prezent.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.