N-am inteles niciodata ce poate fi in mintea oamenilor care isi fac din laudat, din a fi invidiati (spera ei!), un scop in viata. Intre timp, am ajuns la concluzia ca, de fapt, este vorba despre o grava frustrare, despre niste traume sufletesti ascun
N-am inteles niciodata ce poate fi in mintea oamenilor care isi fac din laudat, din a fi invidiati (spera ei!), un scop in viata. Intre timp, am ajuns la concluzia ca, de fapt, este vorba despre o grava frustrare, despre niste traume sufletesti ascunse si nemarturisite, care i-au macinat ani in sir, condamnandu-i la o stare de complexare nevindecabila. Care tine de faptul ca au un caracter slab si minte mai deloc.
Lumea mondena de la noi, o anumita parte a ei, exceleaza la acest capitol al laudatului. Dar, in realitate, cei care nu mai prididesc sa-si etaleze fitele de doi lei prin presa, daca-i analizezi bine si-i scuturi mai tare, nici n-au prin ce altceva sa retina atentia!


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.