Realizatorul emisiunii "Tradati in Dragoste", de la Prima TV, Ernest Takacs, a fost implicat, sambata seara, intr-un accident rutier, care s-a produs la intersectia dintre Bulevardul Timisoara si Strada Brasov din sectorul 6 al Capitalei. Potrivit po
Realizatorul emisiunii "Tradati in Dragoste", de la Prima TV, Ernest Takacs, a fost implicat, sambata seara, intr-un accident rutier, care s-a produs la intersectia dintre Bulevardul Timisoara si Strada Brasov din sectorul 6 al Capitalei. Potrivit politistilor de la Brigada de Politie Rutiera a Capitalei, accidentul s-a petrecut la ora 19.30, in timp ce Ernest Takacs se deplasa cu autoturismul personal, marca BMW, inmatriculat in judetul Prahova. Asa cum reiese din verificarile politistilor, Ernest nu a pastrat o distanta suficient de mare fata de autoturismul din fata si la intersectia amintita s-a ciocnit de acesta. Ernest a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Realizatorul emisiunii "Tradati in Dragoste" a fost sanctionat contraventional, iar in cazierul rutier a inregistrat cu trei puncte penalizare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.