Nici nu s-au domolit bine comentariile isterice la adresa precedentului sau film, "Patimile lui Hristos", ca Mel Gibson provoaca din nou, dupa ce a fost prins in 2006 si conducand in stare de ebritate si i s-a luat carnetul. Gibson s-a gandit ca ar f
Nici nu s-au domolit bine comentariile isterice la adresa precedentului sau film, "Patimile lui Hristos", ca Mel Gibson provoaca din nou, dupa ce a fost prins in 2006 si conducand in stare de ebritate si i s-a luat carnetul. Gibson s-a gandit ca ar fi bun si un alt gen de "soc" pentru fani. "Apocalypto" este ultima gaselnita, speculand violentele unor momente ale civilizatiei maya. Desi a ajuns numarul unu in SUA, incasand 15 milioane de dolari doar intr-o saptamana, regizorul e acuzat din nou ca are "obsesia cruzimii" - pe care el o explica insa, ca principalul motiv al prabusirii culturii mayase. O alta acuza este si aceea de... plagiat, considerandu-se ca Gibson s-a inspirat dintr-un alt film (si probabil din titlul de la "Apocalypse now"). Credem doar ca regizorul, destul de inteligent, a facut doar "referinte" in noua sa pelicula omagiind filmul respectiv. "Apocalypto" provoaca deja interes si il asteptam si la noi, mai ales ca un alt punct de atractie il constituie dialogurile intr-o limba moarta.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.