Reuniti la hotelul din Sinaia al vicepresedintelui PNL Dan Radu Rusanu, membrii Comitetului executiv au decis ca din viitoarea structura de conducere a formatiunii vor face parte 15 vicepresedinti - sapte alesi la nivel national, pe domenii de activi
Reuniti la hotelul din Sinaia al vicepresedintelui PNL Dan Radu Rusanu, membrii Comitetului executiv au decis ca din viitoarea structura de conducere a formatiunii vor face parte 15 vicepresedinti - sapte alesi la nivel national, pe domenii de activitate politica si alti opt pe regiuni de dezvoltare. Toti vor fi alesi prin vot uninominal, fiind inlaturat astfel sistemul votului pe lista propusa de liderul partidului, impusa de Theodor Stolojan in 2002. Purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, a declarat, ieri, dupa sedinta CEx, ca din biroul de conducere vor mai face parte cate un membru din cele opt regiuni de dezvoltare si alti sapte de la centru, astfel incat, in total, structura va numara nu mai putin de 31 de persoane, inclusiv presedintele.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.