Cancelarul Angela Merkel a primit ieri, la biroul sau din Berlin, un grup de colindatori din 27 de dioceze germane, dar si din Belgia si Romania, respectand astfel traditia din saptamana "Adoratiei Magilor", care culmineaza pe 6 ianuarie cu sarbatoar
Cancelarul Angela Merkel a primit ieri, la biroul sau din Berlin, un grup de colindatori din 27 de dioceze germane, dar si din Belgia si Romania, respectand astfel traditia din saptamana "Adoratiei Magilor", care culmineaza pe 6 ianuarie cu sarbatoarea inchinarii celor trei Magi, Caspar, Melchior si Baltazar, la pruncul Iisus. Fiica de preot si nostalgica declarata dupa anii in care a cantat in corul bisericii, dna Merkel s-a bucurat de aceasta vizita ce vesteste marea sarbatoare ce incheie perioada Craciunului. Pana pe 6 ianuarie, colindatorii vor merge din usa in usa, pentru a aduna donatii destinate copiilor nevoiasi. Anul acesta, potrivit ziarului "Bild", mare parte din acesti bani vor merge catre micutii din Madagascar. (M. F.)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.