In valtoarea plina de tensiuni a vietii noastre politice se ivesc uneori si luminisuri hazlii surprinzatoare, dar relaxante. Astfel a fost confruntarea plina de invective si intr-un limbaj de o luxurianta vulgaritate (care a facut deliciile mahalalel
In valtoarea plina de tensiuni a vietii noastre politice se ivesc uneori si luminisuri hazlii surprinzatoare, dar relaxante. Astfel a fost confruntarea plina de invective si intr-un limbaj de o luxurianta vulgaritate (care a facut deliciile mahalalelor) dintre doi sefi de partide. Astfel sunt declaratiile de vinovatie ale celor evident contaminati de virusul coruptiei. Astfel sunt si informatiile unor membri PD potrivit carora partidul lor, probabil prin racolari pestrite, va putea castiga singur alegerile viitoare. Toate au meritul de a ne face sa radem si rasul este bun pentru sanatate.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.