Simpatia si amabilitatea va provoaca o reactie extrem de personala astazi si maine, astfel incat oricine comenteaza va avea de suportat consecintele. Dragostea si stimulii emotionali exista numai in relatie cu un standard simplu si direct, cu nevoia
Simpatia si amabilitatea va provoaca o reactie extrem de personala astazi si maine, astfel incat oricine comenteaza va avea de suportat consecintele. Dragostea si stimulii emotionali exista numai in relatie cu un standard simplu si direct, cu nevoia de securitate si de camin. Optati pentru o dragoste loiala si sincera, devotata si adanca care sa va ascunda intr-un invelis protector, pana cand veti face pasul emotional care inseamna securitatea dumneavoastra. Puteti fi acuzati ca priviti dragostea ca pe o afacere, cand de fapt aceasta este numai o aparenta. Va indreptati atentia catre asocieri si adoptati un comportament usor posesiv, nelinistit fata de prieteni. Va plac gesturile tandre, mai ales atunci cand apreciati ca provin din sinceritate. Puteti deveni dusmani vehementi daca sunteti starniti printr-o nedreptate, reala sau imaginara. Aceste tendinte pot fi manifestate tot timpul, astazi si maine, incercati sa nu-i respingeti pe cei pe care ii iubiti printr-un comportament neadecvat! Sunteti genul spartan, aveti o abordare metodica, dar rigida a vietii, si de asemenea puteti fi si foarte traditionalisti.

Berbec
T rebuie sa invatati ca nu sunteti dumneavoastra centrul Universului si sa va dezvoltati intelegerea fata de suferinta oamenilor. Integrati-va in lume printr-o atitudine prudenta, intelectuala, critica si mai mult prozaica. Sunteti constiinciosi, dar asta nu va fereste de remarcile dispretuitoare ale celor rauvoitori. Vor aparea noi colaborari datorita caracterului conciliant. O persoana oportunista va da tarcoale, va da de inteles ca-i datorati ceva. Sfatul nostru este acela de a nu lasa sa existe nicio indoiala asupra bunelor dumneavoastra intentii. Reactionati prompt in orice circumstante!

Taur
Ambitiile si aspiratiile va indruma catre o munca pedagogica care sa va dea sentimentul lucrului bine facut. In ciuda abilitatii dumneavoastra trebuie sa va aratati mai responsabili si mai receptivi la nou. Va face placere sa fiti tinuti de mana, sa vi se arate multa tandrete mai mult decat de obicei. Exista o multime de subiecte care va pasioneaza, dar din pacate nu aveti timp suficient sa va ocupati de toate asa cum ati dori. Singurul element mai neplacut astazi este tendinta spre egoism. Chiar daca cineva incearca sa va impiedice sa progresati, nu luati in seama decat acele lucruri care considerati ca va reprezinta!

Gemeni
Lipsa de comunicare cu partenerii de afaceri va poate umbri ziua. Incercati sa depasiti situatia printr-o atitudine impaciuitoare. Puteti trai complet diferit fata de partener anumite intamplari, dar acest lucru nu este atat de grav cum credeti dumneavoastra.
Nu refuzati nicio propunere, chiar daca la inceput vi se pare de ignorat. Apreciati corect oamenii cu care intrati in contact! Sunteti capriciosi si incercati sa evadati in relatia de cuplu.

Rac
Fiti pregatiti pentru un bombardament de intrebari si multiple situatii cu dus si intors. Datorita memoriei excelente, studiile vor decurge astazi si maine cu multa usurinta. Puteti intra intr-o situatie penibila, dar nu aveti nevoie de ajutor pentru a va descurca. Aveti un suflet de copil, din punct de vedere al inocentei, dar sunteti destul de pretentiosi in rest. Favorabil initiativei. Va faceti singuri probleme, va puneti singuri piedici, nu va lasati dusi de firescul lucrurilor.

Leu
Aveti capacitatea de a selecta activitatile care nu solicita prea mult psihicul, si manifestati prea mult o tendinta spre introvertire, ceea ce inseamna ca veti avea multe obstacole de infruntat in comunicarea cu oamenii. Bruschetea se poate transforma in brutalitate, in temeritate nejustificata, si pot aparea conflicte emotionale care pot degenera in tensiuni nervoase. Orice moment si orice situatie trebuie privite ca momnete favorabile, deoarece aveti dorinta de a fi prezentabili, fermecatori, de a va atrage norocul si situatiile favorabile.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.