Actiunile institutiei de credit britanice Barclays si-au continuat avansul si in sedinta de vineri, in urma cresterii speculatiilor referitoare la o posibila achizitie de catre Bank of America, transmite Mediafax. In sedinta de joi, titlurile Barclay
Actiunile institutiei de credit britanice Barclays si-au continuat avansul si in sedinta de vineri, in urma cresterii speculatiilor referitoare la o posibila achizitie de catre Bank of America, transmite Mediafax. In sedinta de joi, titlurile Barclays au avut un avans de 3%, acesta continuand si in sedinta de vineri, cand actiunile institutiei au cunoscut un avans de 1,2%, la 7,16 lire pe actiune, ceea ce ofera bancii o valoare de piata de 90,6 miliarde de dolari. Banca de investitii Merril Lynch a aratat, intr-o analiza, ca o tranzactie intre Bank of America si Barclays ar produce beneficii semnificative. "Apreciem ca Bank of America este foarte interesata de achizitia Barclays", potrivit Merrill Lynch. Bank of America a indicat, anterior, ca urmatoarea etapa de dezvoltare va cuprinde transformarea institutiei de credit intr-o banca comerciala si de investitii importanta la nivel global, iar o eventuala preluare a Barclays ar contribui la indeplinirea obiectivului, se mai spune in analiza Merrill Lynch.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.