Ministrul finantelor este optimist privind aprobarea lui dar are si un plan B.
Sebastian Vladescu, a declarat, duminica, la Galati, ca are convingerea ca proiectul de buget pe 2007 va trece de parlament, informeaza Rompres. "Convingerea mea es
Ministrul finantelor este optimist privind aprobarea lui dar are si un plan B.
Sebastian Vladescu, a declarat, duminica, la Galati, ca are convingerea ca proiectul de buget pe 2007 va trece de parlament, informeaza Rompres. "Convingerea mea este ca acest buget va fi aprobat de Parlamentul Romaniei, iar de la 1 ianuarie, Romania va intra in Uniunea Europeana (UE) cu un buget aprobat", a spus Vladescu.
Prognosticul optimist al lui Vladescu ar putea sa se bazeze pe asteptarea PNL ca parlamentarii plecati din aceasta formatiune in recent infiintatul Partid Liberal Democrat al lui Stolojan, sa dea vot favorabil bugetului.
Dar cum un asemenea vot nu este totusi cert, tocmai de aceea ministrul finantelor a adaugat ca in cazul nefericit al neaprobarii bugetului, singurul lucru obligatoriu pe care guvernul va trebui sa-l faca, va fi emiterea unui act normativ privind plata contributiei la UE.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.