Real Madrid a ajuns la a treia infrangere in acest sezon de Primera Division, dupa ce a pierdut meciul de sambata cu FC Sevilla, scor 1-2. A fost prima partida importanta in care Fabio Capello a hotarat sa joace din primul minut cu tandemul ofensiv R
Real Madrid a ajuns la a treia infrangere in acest sezon de Primera Division, dupa ce a pierdut meciul de sambata cu FC Sevilla, scor 1-2. A fost prima partida importanta in care Fabio Capello a hotarat sa joace din primul minut cu tandemul ofensiv Ronaldo-Van Nistelrooy. Degeaba.
Fabio Capello pare ca nu are remediu pentru actuala echipa a Realului. Daca reuseste sa castige un derbi, il pierde pe urmatorul. Daca reuseste sa readuca un jucator pe linia de plutire, un altul se scufunda. Aceste probleme s-au vazut clar in meciul de sambata cu FC Sevilla. O echipa cu care madrilenii se lupta direct pentru titlul de campioana a Spaniei. Real reusise sa invinga cealalta contracandidata, FC Barcelona, si avea sansa sa dea lovitura pe stadionul Sanchez Pizjuan. Meciul a inceput promitator pentru albi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.