Bursa din Luxemburg a listat, vineri, obligatiunile emise de BRD pe aceasta piata. Banca a reusit sa atraga 735 milioane de lei (214 milioane de euro). BRD a lansat, pe 29 noiembrie, o emisiune de obligatiuni in lei, in valoare de 500 milioane lei,
Bursa din Luxemburg a listat, vineri, obligatiunile emise de BRD pe aceasta piata. Banca a reusit sa atraga 735 milioane de lei (214 milioane de euro). BRD a lansat, pe 29 noiembrie, o emisiune de obligatiuni in lei, in valoare de 500 milioane lei, cu scadenta la cinci ani si cu o dobanda fixa de 7,75% pe an. Emisiunea a fost suprasubscrisa inca din prima zi, BRD vanzand obligatiuni in valoare de 609 milioane lei. Aceasta este ce-a de-a doua emisiune de obligatiuni a BRD, dupa cea lansata in 8 aprilie 2004, la Bursa de Valori Bucuresti (BVB). Valoarea acesteia din urma sa ridicat la 50 milioane lei. Potrivit oficialilor BRD, emisiunea de obligatiuni a fost lansata pe piata de la Luxemburg pentru a raspunde cererii mari a investitorilor straini pentru obligatiuni in lei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.