responsabil de moartea sotului ei. "Cu siguranta nu a fost Putin insusi, nu el personal", a subliniat Marina pentru "Daily Mail".
Marina (44 de ani) este  insa convinsa ca autoritatile ruse sunt in spatele asasinarii lui Litvinenko. Ea este
responsabil de moartea sotului ei. "Cu siguranta nu a fost Putin insusi, nu el personal", a subliniat Marina pentru "Daily Mail".
Marina (44 de ani) este insa convinsa ca autoritatile ruse sunt in spatele asasinarii lui Litvinenko. Ea este increzatoare ca politia britanica il va descoperi pe autorul crimei. Vaduva lui Litvinenko a dezvaluit presei ultimele cuvinte ale sotului: "Marina, te iubesc atat de mult". De asemenea, a marturisit ca fiul lor, Anatoli (12 ani), a trecut cu greu peste cele intamplate, desi incearca s-o linisteasca pe mama sa. Marina a mai tinut sa spuna ca sotul ei a fost un om onest, "mai degraba un luptator impotriva raului decat un spion". "stia ca nimeni nu poate scapa de FSB si s-a hotarat sa vorbeasca public. Era sigur ca nu-l vor ierta pentru ce a facut", a adaugat ea.
Doi ofiteri britanici, contaminati
Intre timp, poloniul ucigas continua sa lase urme. Doi ofiteri de politie britanici (din echipa de 26 de la Scotland Yard) care se ocupa cu ancheta despre otravirea fostului agent rus au fost contaminati, din fericire nu in mod grav.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.