Desi vineri a inregistrat a cincea infrangere consecutiva de cand a fost instalat ca "principal" al Ceahlaului, "Flocea" nu va fi demis.
Reunit sambata in conditii de urgenta, Consiliul de Administratie al clubului de sub Pietricica a decis ca in
Desi vineri a inregistrat a cincea infrangere consecutiva de cand a fost instalat ca "principal" al Ceahlaului, "Flocea" nu va fi demis.
Reunit sambata in conditii de urgenta, Consiliul de Administratie al clubului de sub Pietricica a decis ca in aceasta iarna lotul Ceahlaului sa fie remaniat din temelii. "Doar 5-6 jucatori din lotul actual se vor mai regasi si la anul", a spus Gheorghe stefan la finalul sedintei. Oficialii clubului moldovean au fost mai degraba iritati de maniera in care echipa lor a pierdut intalnirea cu Poli Iasi. Mai ales ca iesenii veneau dupa o serie de opt rezultate negative. Goalkeeperul Ceahlaului, Ionut Curca, a fost chiar acuzat de blat, gafa sa din debutul partidei, cand i-a oferit mingea pe tava lui Onofras, scotandu-i din minti pe pietreni. Curca mai are antecedente si din meciul cu Vaslui, atunci gresind copilareste la doua dintre cele trei goluri marcate de elevii lui Viorel Hizo. De fapt, intreaga echipa a lui Florin Marin a evoluat execrabil vineri, astfel incat sub Pietrica se anunta o iarna extrem de grea.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.