La noi, "Biserica Satanista" a fost inlocuita de Reteaua lui George Soros. Problema a mai fost abordata la noi in ziar: stie Soros in cine a bagat banii? Pentru ca multi dintre politrucii care sustin eliminarea icoanelor din scoli au avut legaturi st
La noi, "Biserica Satanista" a fost inlocuita de Reteaua lui George Soros. Problema a mai fost abordata la noi in ziar: stie Soros in cine a bagat banii? Pentru ca multi dintre politrucii care sustin eliminarea icoanelor din scoli au avut legaturi stranse cu Partidul si Securitatea iar acum au ori vederi pro-rusesti pe din dos, ori de-a dreptul anti-romanesti, pe fata. Iar sistemul lor de actiune reflecta un mod total opus principiilor unei "societati deschise", pentru care militeaza miliardarul recunoscut pentru aversiunea sa la adresa presedintelui SUA, neoconservatorul George Bush. Despre cine este vorba insa, la noi? Cine se ascunde in spatele marionetei Moise? Cine sunt cei care-si tin strans uniti mainile pe aceasta coada de topor?
In primul rand, aceiasi care au luptat pentru Mausoleul Comunist din Bucuresti, lasand Romania sa ramana singura tara din sud estul Europei fara o Catedrala. In particular, de exemplu, Smaranda Enache, sefa gruparii Liga Pro Europa si fondatoare a gherilei ateiste a "libertatii de constiinta", membra a PCR de la 21 de ani, a fost, rand pe rand, indrumator UTC, sefa a Asociatiei Studentilor Comunisti (ASC), si dupa ce si-a "ridicat nivelul politico-ideologic" la Academia Partidului, Stefan Gheorghiu, a devenit secretar al Biroului Organizatiei de Baza (BOB) a PCR, ulterior fiind folosita de Securitate ca si Mona Musca, pentru a da "recomandari frumoase" despre colegii ei de la Teatrul de papusi din Targu Mures. Dupa 1989, a schimbat cultul comunist cu religia "drepturilor omului", de care s-a folosit cu varf si indesat. Nu este singura. Personajul caruia ii place sa stea in spatele tanarului nejuvenil Remus Cernea, asemenea.
Insa unde-i prinzi ca prefera strainatatea - si mai ales rasaritul ei - este Basarabia. Daca la Bucuresti ametesc populatia si semidoctii politic cu pseudoanalize puse sub titulaturi pompoase si impostoare, la Chisinau totul se vede mult mai simplu. Sefa lor, trezoriera grupuscurilor galagioase care fac tam-tam in presa, la CNCD si MEC, Renate Weber ot Reteaua Soros Open, explica poporului inca din 1994 ca Romania trebuie sa respinga conceptul de tara-mama fata de Basarabia, sa nu-si mai manifeste interesul pentru limba romana dincolo de Prut si pe scurt, sa accepte federalizarea Moldovei. Adica exact proiectul rusesc al lui Primakov ot SVR ot KGB. Alina Mungiu Pippidi, alt exemplu, fosta sefa la gazeta utecista a Iasului inainte de '89 si practicanta anti-crestina dupa, o dadea cu "Proiectul Cipru" pentru Transnistria, adica planul Kozak ot Kremlin ot Putin. Iar bietul Cristian Parvulescu cu tatal sau cu tot - apropos, mai multi membri ai Pro Democratia au reclamat ca nu sustin eliminarea icoanelor din scoli - mai ca nu-i facea anul trecut campanie electorala in direct fostului general MAI al RSSM Vladimir Voronin ot URSS. Mai era cineva? Ah da, ceva pigmei... Si Dezideriu Gergely, fruntas al Consiliului discriminarii majoritatii - CNCD, care este intamplator si membru in Consiliul National al aceleiasi Fundatii pentru o Societate Deschisa.
Chiar o sa ni se impuna neo-dictatura proletariatului corect politic ca la o masa de "stupid people", vorba lui Brucan, tartorul lor? De ce sa-l lasam pe Soros sa ne fure Craciunul si icoanele copiilor?


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.