Ieri, la Romexpo, a avut loc Congresul Extraordinar al PSD. Anuntat cu "surle si trambite" de mai bine de o luna, la eveniment au luat parte 1.450 de delegati ai partidului si 300 de reprezentanti ai mass-media. Dupa cum se stie deja, principalele
Ieri, la Romexpo, a avut loc Congresul Extraordinar al PSD. Anuntat cu "surle si trambite" de mai bine de o luna, la eveniment au luat parte 1.450 de delegati ai partidului si 300 de reprezentanti ai mass-media. Dupa cum se stie deja, principalele obiective ale Congresului au fost schimbarea statutului partidului si alegerea unei noi echipe de conducere a social-democratilor, o echipa "competitiva, lipsita de vulnerabilitati si bataioasa". Dupa ce senatorul Antonie Iorgovan a anuntat ca renunta la candidatura sa in favoarea lui Sorin Oprescu, in cursa pentru sefia PSD au mai ramas actualul lider al partidului, Mircea Geoana, si profesorul Sorin Oprescu. Pana la inchiderea editiei, Mircea Geoana a ramas creditat cu cele mai mari sanse pentru sefia PSD, actualul presedinte al partidului fiind sustinut de majoritatea filialelor din tara, precum si de "vestitul" grup de la Cluj.

Sorin Oprescu: "Trebuie sa renuntam la jocurile de culise!"


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.