PLD Patricienii au golit liberalismul de continut sau, altfel spus, au facut din el un pretext pentru legitimarea propriilor interese, in acelasi mod in care a procedat si PSD cu social democratia. Interesant e faptul ca pseudoliberalii lui Tariceanu au folosit aceeasi procedura devalorizatoare si in cazul deconspirarii Securitatii, precum si al propusei lustratii, excelente paravane pentru mascarea agendelor lor secrete. E un mare minus in toate aceste false obiectivari politice pentru starea noastra ca natiune, pentru ca impostura permanenta deformeaza increderea in politica, in institutii etc., creeaza teren favorabil extremismului si imposturii, frineaza regenerarea comunitara.

Si daca cele citeva milioane de romani potentiali votanti nu vor analiza cit de bine stau unii politicieni sau altii cu doctrina, in mod sigur si-au facut o parere despre ei pe criterii mult mai naturale. Din fericire, criteriile lor sint in mare masura diferite de ale analistilor de pe sticla! Asa stind lucrurile, noua formatiune inca nelegitimata, a platformistilor, izvorita insa dintr-o revolta absolut legitima, ar putea in sfirsit sa vina cu ceva nou. Vom trai si vom vedea.

— OliviaMan

Noul partid este la fel de necredibil ca si celelalte. Din doua motive: 1. are la virf fosti securisti si informatori 2. are in teritoriu baroni locali - cazul Pinalti implicat in doua scandaluri financiare foarte grave. Toleranta platformistilor pentru astfel de specimene ii descalifica complet. Aceste erori ii vor costa foarte mult in curind. Pentru a-l combate onest si credibil pe Tariceanu si pe Patriciu, ei trebuiau sa fie curati si intransigenti cu toate apucaturile carpato-dunarene, sa fie ceva cu adevarat nou. Dar nu am avut noroc. Tot ai nostri!

— yatros

Basescu a reusit. A mai darimat un guvern. Sa ne amintim ca prin anii ’90, cind a renuntat la mandatul de parlamentar pentru „a se pune la dispozitia Justitiei", a activat in firma fratelui sau, la Constanta. Nu dupa mult timp, fratele a renuntat la „serviciile" lui Traian. „Contributia" lui Traian ducea firma la faliment! Acum Basescu a fortat din nou. A folosit un instrument ceausist, Stolojan, si metode similare celor folosite de CIA pentru darimarea guvernelor „neprietene" din America Latina si America de Sud. Darima, dar nu pune calitate in loc.

Ce se va intimpla? Este evident faptul ca PD, prin declaratiile de la inceputul saptaminii incoace, nu mai vrea cu PNL la guvernare, ci cu Sto-Sto! Evident ca acest Guvern va trece la realizarea procedurilor legale pentru declansarea anticipatelor. Spunea Tariceanu odata sa nu doreasca el anticipatele! Ei bine, cred ca este momentul declansarii procedurilor. In citeva luni, anticipatele se vor produce. Trendul PD si al lui Basescu sint in scadere. Vor scadea din ce in ce mai mult pentru ca este evident faptul ca PD este sursa raului. In plus, membri ai UE fiind, vom avea acces la documentele UE si in limba romana, iar vrajeala boiangista nu va mai avea cautare. Vom avea si reactii ale politicienilor din statele membre, ale celor de la Bruxelles, ale politicienilor din vecini. Sa vezi atunci distractie!

— Cepeca