Iata citeva subiecte din ĄCotidianul" de astazi, in varianta ĄPe repede inainte". Theodor Stolojan a lansat Partidul Liberal Democrat. Viitorul noii formatiuni politice este destul de previzibil: la un moment dat, Theodor Stolojan se va imbolnavi, iar PLD va fi nevoit sa recurga la o fuziune cu PD. Un gest care are toate sansele sa-l emotioneze pe Traian Basescu. Pina la lacrimi.

Alt partid, alt plins fericit. Miron Mitrea a lacrimat cind a aflat ca va fi bunic. Ceea ce inseamna ca PSD va intra in zodia certurilor conjugale, pentru ca sigur bunicuta va incerca in continuare sa controleze partidul.

Dupa ce ani de zile a fost acuzata de presa si de partidele

de opozitie ca a facut justitie politica, Rodica Stanoiu a fost certificata de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii ca a facut si politie politica.

Postasii ameninta ca in ianuarie vor intra in greva, din cauza faptului ca greutatea gentilor lor este prea mare. Probabil ca vor protesta sunind la la usa, cum altfel decit intotdeauna de doua ori, apoi vor fugi.

La Bucuresti s-a deschis primul tirg de asa-zis lux. Printre multe chiciuri, este expus un Hummer de 140.000 de euro, placat cu aur. Masina are toate sansele sa fie cumparata de vreun manelist. Sa aiba si mina lui ce sa dea la fier vechi.