Ea a primit prima oferta de cumparare a pachetului minoritar, pe care il detine in Grupul Mobexpert, in toamna anului trecut, din partea unui fond de investitii. Daca nu ar fi aparut ofertele, nu s-ar fi gandit sa vanda, spune ea, si pana nu se

Ea a primit prima oferta de cumparare a pachetului minoritar, pe care il detine in Grupul Mobexpert, in toamna anului trecut, din partea unui fond de investitii. Daca nu ar fi aparut ofertele, nu s-ar fi gandit sa vanda, spune ea, si pana nu se va finaliza tranzactia nu poate spune cu certitudine ca o va face. "Daca oferta va fi avantajoasa, bineinteles ca eu, ca om de business, voi evalua pozitiv si voi vinde. O tranzactie a unui pachet intr-un business de o asemenea amploare nu este deloc usoara, nici pentru cel care vinde, nici pentru cel care cumpara. De aceea, nu se poate spune cu siguranta cat de lung este drumul pana la finalizarea tranzactiei. In continuare prefer sa vand tot pachetul, dar daca nu va exista o oferta buna, atat pentru mine cat si pentru viitorul business-ului, n-o voi face. Raman sa-mi dezvolt in continuare afacerea, pana cand se va ivi oferta cea mai buna", afirma Camelia sucu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.