Echipele Rusiei si Argentinei se infrunta, in acest sfarsit de saptamana, la Moscova, intr-o finala de Cupa Davis, care se anunta cu scantei. Capitanii nejucatori ai finalistelor, samil Tarpisev, respectiv Alberto Mancini, merg pe aceiasi jucatori ca
Echipele Rusiei si Argentinei se infrunta, in acest sfarsit de saptamana, la Moscova, intr-o finala de Cupa Davis, care se anunta cu scantei. Capitanii nejucatori ai finalistelor, samil Tarpisev, respectiv Alberto Mancini, merg pe aceiasi jucatori care au triumfat in semifinale.
Cu atuul propriului teren, rusii se vad in postura de a juca pentru cucerirea "Salatierei de argint", pentru a doua oara in istorie. In penultimul act, ex-sovieticii au trecut la mare lupta, cu scorul de 3-2, de SUA. Marat Safin si Nicolai Davidenko (nr. 3 in clasamentul ATP Indesit) vor fi liderii echipei Rusiei, din componenta careia nu lipseste insa Mihai Iujnii, cel care, in 2002, a adus singurul trofeu pentru tara sa, dupa ce trecea dramatic in jocul decisiv al finalei cu Franta, de Paul Henri Mathieu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.