Parlamentul European a adoptat, ieri, Raportul privind aderarea Romaniei la UE redactat de Pierre Moscovici, cu 542 voturi „pentru“, 41 voturi „impotriva“ si 37 de abtineri. Autoritatile romane sunt felicitate pentru progrese
Parlamentul European a adoptat, ieri, Raportul privind aderarea Romaniei la UE redactat de Pierre Moscovici, cu 542 voturi „pentru“, 41 voturi „impotriva“ si 37 de abtineri. Autoritatile romane sunt felicitate pentru progresele realizate in scurt timp, insa li se atrage atentia ca ritmul reformelor trebuie mentinut si dupa data aderarii. Deputatii europeni considera, totodata, ca statele membre ar trebui sa deschida granitele pentru forta de munca din Romania. „Romania trebuie sa faca parte din Uniunea Europeana, locul ei este in Europa“, a conchis Pierre Moscovici, tinand sa ureze Romaniei bun venit in randul statelor membre incepand cu 1 ianuarie 2007.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.