floarea pesedistilor, dornici sa-si aleaga capetenia. Momentul este cu atat mai important, cu cat izul anticipatelor se simte din ce in ce mai tare, iar cosmetizarea PSD reprezinta singura solutie pentru reintrarea in carti a acestui partid. L
floarea pesedistilor, dornici sa-si aleaga capetenia. Momentul este cu atat mai important, cu cat izul anticipatelor se simte din ce in ce mai tare, iar cosmetizarea PSD reprezinta singura solutie pentru reintrarea in carti a acestui partid. La linia de start s-au asezat deja doi candidati previzibili, care se musca de "beregate" cu mult inainte de fluierul de inceput al campaniei. Unul este actualul presedinte al partidului, Mircea Geoana, care promite de mai multa vreme ca va crea un partid care sa-i semene. Omul are ca argument imaginea pe care si-a format-o, fiind printre putinii exponenti PSD ce detine un cazier nepatat. In conditiile in care putini grei ai partidului se pot lauda cu asa ceva, acest atribut il face sa plece cu o jumatate de brat avans. De partea cealalta, contracandidatul sau, Sorin Oprescu, si-a castigat de mai multa vreme renumele de "perdant de serviciu" al social-democratilor. S-a luptat din greu sa castige alegerile la Primaria Capitalei, dar a pierdut lamentabil, a incercat sa urce cat mai mult in partid, dar nu a dat suficient de bine din coate, iar acum tanjeste dupa o victorie care sa-i confirme in final cariera politica. Are insa un mare handicap.
si-a castigat renumele de baiat de Cotroceni, dar merge in alegeri sustinut de baiatul de Ferentari al PSD-ului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.