Cornel, unul dintre cei care au concurat la "Dansez pentru tine", mai are o sansa sa-si vada visul implinit, chiar daca nu a castigat concursul. Clubul Sportiv Agility organizeaza sambata, la ora 11.30, un spectacol de binefacere pe stadionul Vointa
Cornel, unul dintre cei care au concurat la "Dansez pentru tine", mai are o sansa sa-si vada visul implinit, chiar daca nu a castigat concursul. Clubul Sportiv Agility organizeaza sambata, la ora 11.30, un spectacol de binefacere pe stadionul Vointa din Oradea. Banii stransi din vanzarea biletelor se vor dona fratelui lui Cornel, in varsta de 23 de ani, care este imobilizat de la 8 ani si nu se poate deplasa nici cu ajutorul unei proteze. Din cauza problemei la coloana, piciorul lui a putrezit si a trebuit amputat. Boala a evoluat si a aparut si o cifoza. Cornel isi doreste sa-i faca rost fratelui sau de o proteza si de un carucior electric special, pentru a nu se mai simti inutil si demoralizat. Spectacolul are program divers.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.