Petre nu a putut veni la meci, chiar daca este acccidentat si nu mai poate juca in acest sezon. Aflat ieri in tribuna la meciul contand pentru Cupa Bulgariei, dintre Montana si tSKA Sofia - scor 1-2, golul decisiv fiind marcat de Trica in minut

Petre nu a putut veni la meci, chiar daca este acccidentat si nu mai poate juca in acest sezon. Aflat ieri in tribuna la meciul contand pentru Cupa Bulgariei, dintre Montana si tSKA Sofia - scor 1-2, golul decisiv fiind marcat de Trica in minutul 80 - Florentin a acceptat sa vorbeasca si despre Dinamo.
"Dinamo a jucat foarte bine contra celor din Levrekusen. Au fost extraordinari, practic. Au aratat ca o mare echipa, una europeana", a spus Petre. Acesta a ramas impresionat de forta din atac a fostei sale echipe: "Cu acest trio formidabil au facut mare lucru. Iar Claudiu Niculescu este un jucator mare, ce naiba. A avut doua excutii de mare maestru". Internationalul crede ca ros-albii sunt intotdeauna mai puternici pe final. "S-a vazut de mai multe ori ca Dinamo stie sa revina pe final. A mai fost condusa, dar a stiut sa reintre in joc. Asta spune multe despre psihicul echipei".
Ca un adevarat specialist, "Peter" spune ca Dinamo a dovedit prin joc ca a fost superioara adversarei din Leverkusen.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.