Stan Traian Bucur este un pensionar din sectorul 1, deranjat de atitudinea edililor referitoare la acceptarea unor propuneri venite din partea cetatenilor. Astfel, desi sustine ca are idei foarte bune, Bucur sustine ca nu este ascultat niciodata si n
Stan Traian Bucur este un pensionar din sectorul 1, deranjat de atitudinea edililor referitoare la acceptarea unor propuneri venite din partea cetatenilor. Astfel, desi sustine ca are idei foarte bune, Bucur sustine ca nu este ascultat niciodata si nu primeste niciun raspuns din partea Primariei de sector.
"Eu am propus sa fie introdus autobuzul 300 si in Pajura. Am vorbit cu oamenii care stau acolo, am vorbit si cu soferii de pe autobuze si toti ma sustin in aceasta privinta. Ar fi necesar acest autobuz pentru ca asa s-ar mai castiga timp, nu ar mai trebui sa schimbi atatea mijloace de transport.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.