In luna iunie a acestui an, presedintele PC Dan Voiculescu facea cunoscut ca formatiunea sa ar putea parasi guvernarea, "daca se demonstreaza" ca "anumiti colegi l-au lucrat politic". La vremea respectiva, Voiculescu intentiona sa devina vicepremier
In luna iunie a acestui an, presedintele PC Dan Voiculescu facea cunoscut ca formatiunea sa ar putea parasi guvernarea, "daca se demonstreaza" ca "anumiti colegi l-au lucrat politic". La vremea respectiva, Voiculescu intentiona sa devina vicepremier in cabinetul Tariceanu, dupa demisia lui George Copos, insa CNSAS a primit noi documente, din care reiesea ca acesta ar fi savarsit acte de politie politica. Iata ca, dupa aproximativ jumatate de an, conservatorii rediscuta aceasta varianta in forurile lor de conducere, cu toate ca si-au propus "sa stranga din dinti" pana la momentul integrarii "de jure" a Romaniei in UE. Liderul deputatilor PC, Bogdan Ciuca, afirma ca ponderea celor nemultumiti de modul de functionare al actualei coalitii a crescut foarte mult din vara si pana acum. Ciuca sustine ca "picatura care a umplut paharul" a fost refuzul democratilor, liberalilor si udemeristilor din Comisia de buget-finante a Camerei, de a sprijini proiectul de reducere a TVA, cu zece procente, la alimentele de baza. "Asta vara, cam 80 la suta dintre colegii mei erau de parere sa iesim de la guvernare, dar in prezent, supararile sunt si mai mari. In sase luni, partenerii nostri n-au avut intelepciunea sa ne treaca prin parlament macar un proiect, asa, sa ne inchida gura", a spus purtatorul de cuvant al conservatorilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.