Membrii Colegiului CNSAS nu se grabesc sa abordeze problema alegerilor interne pentru functiile de conducere, desi Regulamentul intern al institutiei prevede organizarea acestora din sase in sase luni. De mai bine de sapte luni, Colegiul lucreaza far
Membrii Colegiului CNSAS nu se grabesc sa abordeze problema alegerilor interne pentru functiile de conducere, desi Regulamentul intern al institutiei prevede organizarea acestora din sase in sase luni. De mai bine de sapte luni, Colegiul lucreaza fara un vicepresedinte desemnat, in urma demisiei lui Dan Lazea, postul ramanand vacant. La nivelul majoritatii s-a ajuns insa la un consens general in ceea ce priveste pastrarea lui Claudiu Secasiu in calitatea de presedinte, in timp ce Laurentiu Tanase, omul propus de PSD in conducerea CNSAS, si-a netezit astfel calea spre locul de vice, ne-au informat surse din Colegiu. Un alt membru numit de PSD in Colegiu, Cazimir Ionescu, pare a fi renuntat la orice vis de marire, desi si-a dorit un post de presedinte executiv.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.