Celulita se caracterizeaza prin patru semne fundamentale: cresterea volumului, a consistentei, a sensibilitatii si diminuarea mobilitatii pielii. Toate formele de celulita evolueaza in timp si se pot extinde, ducand, in final, la obezitate celu
Celulita se caracterizeaza prin patru semne fundamentale: cresterea volumului, a consistentei, a sensibilitatii si diminuarea mobilitatii pielii. Toate formele de celulita evolueaza in timp si se pot extinde, ducand, in final, la obezitate celulitica.
Celulita este o afectiune care preocupa majoritatea femeilor, mai mult din considerente estetice, decat de sanatate. Dar implicatiile pe care le are asupra sanatatii nu trebuie neglijate, celulita fiind o forma de obezitate, boala care are urmari nefaste, fiind in sine cauza unei intregi game de afectiuni. Aparitia celulitei este rezultatul unor dereglari metabolice. Pentru indepartarea celulitei este necesara o actiune complexa asupra organismului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.