1 decembrie este Ziua Mondiala a luptei anti-SIDA. In fotografie, copiii din privincia Anhui marcheaza prin reprezentarea funditei anti-HIV protestul lor fata de raspandirea flagelului. 30 % dintre locuitorii regiunii chineze Anhui sunt infestati cu
1 decembrie este Ziua Mondiala a luptei anti-SIDA. In fotografie, copiii din privincia Anhui marcheaza prin reprezentarea funditei anti-HIV protestul lor fata de raspandirea flagelului. 30 % dintre locuitorii regiunii chineze Anhui sunt infestati cu HIV. In fata Palatului Culturii din Iasi peste 1 000 de voluntari au format o fundita umana, simbolul luptei impotriva acestei boli. Romania este pe primul loc in Europa in ceea ce priveste numarul de cazuri de SIDA la copii.In ultimii ani, se inregistreaza, insa, o tendinta de crestere a numarului cazurilor la adulti. Raportul lansat de UNAIDS (Joint United Programme on HIV/AIDS) la sfarsitul lunii noiembrie 2006 arata ca numarul persoanelor afectate de HIV pe glob a atins un nivel de aproximativ 39,5 milioane de oameni.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.