Conservatorii ia in calcul un vot negativ la proiectul bugetului de stat pe 2007 si inceteaza sa mai sustina orice initiativa a Coalitiei, a declarat, ieri, liderul conservator Dan Voiculescu. Motivul: proiectul PC privind scaderea TVA la unele alime
Conservatorii ia in calcul un vot negativ la proiectul bugetului de stat pe 2007 si inceteaza sa mai sustina orice initiativa a Coalitiei, a declarat, ieri, liderul conservator Dan Voiculescu. Motivul: proiectul PC privind scaderea TVA la unele alimente de baza a fost respins ieri de Comisia de buget din Camera Deputatilor, dupa ce aceasta trecuse de Senat. Reprezentantii PD, PNL si UDMR au votat impotriva initiativei PC, ceea ce l-a facut pe Dan Voiculescu sa declare ca, din acest moment, Coalitia nu mai poate miza pe sprijinul conservatorilor. "Exista posibilitatea sa ne opunem bugetului. Nu e o decizie luata, dar exista comentarii. E posibil orice", au sustinut surse din partid, citate de NewsIn. Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, a declarat ca partidul va lua in discutie o decizie privind votul asupra bugetului in Biroul Politic de la sfarsitul saptamanii. O conditie pusa de conservatori in rezolutia care anunta iesirea lor de la guvernare la 1 ianuarie 2007, a fost sustinerea proiectelor sale legislative de catre colegii de guvernare. (R.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.