N-aveti cum sa nu stiti acel banc celebru despre taranul care se duce la targ cu un cal rapanos, urduros, sasiu, stirb, cracanat si sleampat, iar cand este intrebat de oamenii indignati ce cauta cu pocitania aia acolo raspunde placid: "L-am adus ca s
N-aveti cum sa nu stiti acel banc celebru despre taranul care se duce la targ cu un cal rapanos, urduros, sasiu, stirb, cracanat si sleampat, iar cand este intrebat de oamenii indignati ce cauta cu pocitania aia acolo raspunde placid: "L-am adus ca sa-l fac de ras!". Mai mult ca sigur si absolut fara nici un iz de gluma proasta ca asa ar justifica si Mircea Sandu aducerea sinistrei triplete de cealampadii Lupescu, Prunea si Prodan in conducerea federatiei. Metoda nu e noua, nu e originala, dar este infailibila: inconjurandu-te de indivizi batuti in cap, infantili si penibili n-ai cum sa nu fii perceput drept un om capabil. Daca ii judeci pe fiecare in parte observi ca cei trei nu au prea multe lucruri in comun, Lupescu fiind un pampalau fandosit, Prunea un lautar al inteligentei, iar Prodan un Ghita Tarcadau al fotbalului, insa cand actioneaza laolalta se omogenizeaza surprinzator intr-o entitate mono si microcefala caracterizata numai de suficienta, stupizenie si aroganta. Ultima gogomanie a celor trei poznasi o reprezinta ratarea perfectarii deja traditionalului turneu de pregatire din Cipru dupa sase participari consecutive. Dupa cum se stie, insarcinati cu relatiile internationale la FRF sunt Prunea si Prodan, asupra lor cazand blamul acestei crase mostre de incompetenta. Hai sa fim seriosi, cine si ce-ar putea negocia vreodata serios cu Prunea sau Prodan? Daca ar fi vorba de pretul unui telefon la mana a doua ori de vreo mireasa furata la o nunta de momarlani ei ar fi cele mai indicate persoane, insa cand e vorba de o actiune atat de importanta parca s-ar fi impus prezenta unor oameni cu un minim rudiment de glagorie la cap. Cu toate acestea se pare ca si in acelasi caz Mircea Sandu a fost iarasi mare sulfa, deoarece el stia bine ca nu se poate baza pe cei doi martafoi, insa le-a oferit o noua ocazie sa se faca de ocara. Daca tinea asa de mult la turneul din Cipru il rezolva el personal printr-un telefon de maximum 15 secunde dat marelui sau prieten si protector Mario Lefkaritis, nu-i asa?


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.