Confruntarea dintre modelul politic si economic al Angliei si cele ale Frantei si ale altor tari europene a dus la o "criza profunda" in UE (mascata de asa-zisa perioada de reflectie). Confruntarea de la Bruxelles e pe cale sa ruineze viitorul politi
Confruntarea dintre modelul politic si economic al Angliei si cele ale Frantei si ale altor tari europene a dus la o "criza profunda" in UE (mascata de asa-zisa perioada de reflectie). Confruntarea de la Bruxelles e pe cale sa ruineze viitorul politic al UE si sa arunce la cos planurile de a face din aceasta o forta economica de talia SUA si China. Multi se intreaba daca mai merita sa faci parte din ceea ce incepe sa fie numita o "uniune ratata" dupa referendumurile francez si olandez si necrutatorul atac al lui Blair, comparat de unii cu cel al englezilor de la Waterloo, de langa Bruxelles, tot la 18 iunie (1815).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.