Atacantul vasluian Viorel Frunza sustine ca a fost contactat in urma cu aproximativ o saptamana de catre un impresar mandatat de "Poli" Timisoara in vederea semnarii unui contract cu gruparea banateana, lucru dezmintit insa de oficialii timisoreni. F
Atacantul vasluian Viorel Frunza sustine ca a fost contactat in urma cu aproximativ o saptamana de catre un impresar mandatat de "Poli" Timisoara in vederea semnarii unui contract cu gruparea banateana, lucru dezmintit insa de oficialii timisoreni. Fotbalistul a comunicat conducerii acest lucru, iar oficialii de la FC Vaslui au decis sa se adreseze FRF, pentru ca aceasta sa ia masurile ce se impun intr-o astfel de situatie, avand in vedere ca Frunza se afla sub contract cu vasluienii.
"Vom face demersuri catre comisiile abilitate din cadrul FRF sa ia masurile ce se impun intr-o astfel de situatie. Este o situatie mai mult decat grava si consider ca nu este permis acest lucru. Ne asteptam ca cei de la Timisoara sa nege acest lucru, dar ne bazam pe declaratiile jucatorului nostru, care a dat dovada de caracter. Se pare ca Timisoara foloseste astfel de practici, din moment ce un jucator aflat sub contract cu formatia la care evolueaza a fost contactat in vederea semnarii unui contract", a declarat Octavian Apetrei, presedintele CA al FC Vaslui. "Credeam ca Iancu este un domn, dar s-a comportat ca un borfas. Cineva i-a spus ca Frunza termina contractul in iarna, dar jucatorul a semnat deja prelungirea intelegerii pentru inca doi ani si jumatate", a spus Adrian Porumboiu, finantatorul lui FC Vaslui. Presedintele lui "Poli" Timisoara, Marian Iancu, a recunoscut ca gruparea banateana il doreste pe Frunza, insa a negat ca ar fi mandatat un impresar pentru a-l contacta pe jucator. "Nu cunosc nimic de acest gen. Este adevarat, ni-l dorim foarte mult pe Frunza, insa nu am mandatat pe nimeni sa poarte discutii cu el in numele nostru. S-au dat multi drept impresari, agenti, dar noi nu avem nimic de-a face cu ei. Exista dorinta publica a noastra de a-i face o oferta lui Frunza, insa din iarna, cand va fi liber de contract. Oferta noastra va fi corecta din punct de vedere juridic", a spus Iancu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.