Ai fi interesata sa candidezi pentru Parlamentul European?
Cred ca da. Mi se pare un lucru bun. As fi interesata de functia de parlamentar european. Mi se pare normal sa ne deschidem cat mai mult portile catre Europa, pentru ca, odata cu integr
Ai fi interesata sa candidezi pentru Parlamentul European?
Cred ca da. Mi se pare un lucru bun. As fi interesata de functia de parlamentar european. Mi se pare normal sa ne deschidem cat mai mult portile catre Europa, pentru ca, odata cu integrarea, acest lucru e normal. Ne-am si dorit integrarea foarte mult, pentru ca Romania a stat, stii, foarte mult izolata. Si atunci e normal, ca o data cu aceasta integrare, sa ajunga in PE oameni tineri, cu un aspect frumos. Asa cum a zis si domnul Vadim si asa cum e si normal, aspectul frumos conteaza, place ochiului. Se spune ca oamenii frumosi au si un suflet frumos.
In afara de frumusete, ce te-ar mai putea recomanda pentru PE?
Spiritul bataios, care a fost si unul dintre motivele alegerii mele in functia de consilier al domnului Vadim. Spritul bataios il voi aplica in Parlamentul European pentru sustinerea ideilor pe care as dori sa le prezint eu, acolo, in Parlamentul European pentru Romania.
Si dincolo de spiritul bataios...
Zic eu ca sunt un om inteligent, indiferent de tot ce s-a scris despre mine in presa asta mizerabila de scandal. Am o carte de vizita suficient de buna, pentru ca imaculat nu e nimeni pe lumea asta.
Concret, ce ai face la Parlamentul European?
Nu pot sa-ti spun concret, pentru ca nu sunt politician. Eu abia am intrat in aceasta lume. Ma pricep intr-o oarecare masura la politica, dat fiind faptul ca am atentie distributiva, sunt un om care urmareste buletinele de stiri, care traieste in aceasta tara si este constient de ceea ce se intampla.
Totusi, cam cum ai promova interesele Romaniei?
As incerca, cu toata forta si capacitatea intelectuala de care am dat dovada, sa arat ca Romania, in mod voit in ultima vreme, a fost aratata numai dintr-un punct de vedere rautacios. In momentul in care se vorbea de Romania, se vorbea despre copii bolnavi. N-as vrea sa ascund faptul ca venim dintr-o perioada comunista foarte lunga si care a lasat urme pe obrazul acestui popor si atunci as incerca sa arat si lucrurile bune care se intampla in Romania. Lucrurile bune sunt oamenii inteligenti, sunt oamenii din diverse domenii. Uite, de exemplu, e Emil Cioran care a trait in strainatate atat timp. Nu sunt extrem de familiarizata cu Parlamentul European, dar probabil ca peste o luna voi sti mai multe, pentru ca voi aprofunda problema. In 2-3 zile, e foarte greu sa ma erijez eu intr-un parlamentar european.
Cunoasterea limbilor straine este un criteriu pentru accederea in Parlamentul European. Tu ce limbi straine vorbesti?
Eu vorbesc engleza foarte bine, vorbesc italiana, asa si asa vorbesc spaniola. Si foarte-foarte putin franceza.
Ai un model politic?
N-am un model politic, pentru ca eu ma uit cu foarte multa admiratie in urma si sunt mandra ca am avut conducatori precum Stefan cel Mare, pe care il admir cel mai mult dintre toti, Mihai Viteazul, Cuza, Tepes si asa mai departe.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.