Fostul actionar din "Groapa" a fost prezent la meciul de la Urziceni, urmarind partida alaturi de prietenul sau Dumitru Bucsaru, patronul Unirii. Netoiu, care i-a evitat pe oficialii lui Dinamo, i-ar fi premiat pe ialomiteni cu 10.000 de dolari, conf
Fostul actionar din "Groapa" a fost prezent la meciul de la Urziceni, urmarind partida alaturi de prietenul sau Dumitru Bucsaru, patronul Unirii. Netoiu, care i-a evitat pe oficialii lui Dinamo, i-ar fi premiat pe ialomiteni cu 10.000 de dolari, conform unor surse apropiate clubului din Urziceni.
Netoiu a dorit sa lamureasca disputa cu directorul executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, pe care l-a facut "sluga" acum o saptamana. "Borcea ii pune pe aia din galerie sa ma injure! Ma acuza ca nu sunt dinamovist si mai are sa spuna ca vreau sa ia Steaua campionatul. Dar nu pot sa ma supar pe el, ca e prietenul meu!", a spus Netoiu, care a adaugat: "N-am nimic nici cu ceilalti actionari de la Dinamo. Ce am avut de spus, le-am zis in fata, atata tot". "Comandantul" crede ca "nu se pune problema ca Dinamo sa piarda campionatul", in ciuda rezultatelor slabe din ultima perioada. "Nu s-au concentrat cum trebuie, pentru ca erau cu gandul la meciul din Cupa UEFA cu FC Bruges. Dinamo nu poate pierde acest campionat", a spus Netoiu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.