FC Steaua Bucuresti va pune in vanzare astazi, de la ora 10, 500 de bilete la peluza a doua pentru meciul cu Dinamo Kiev, programat pe 21 noiembrie, in etapa a 5-a a grupei E a Ligii Campionilor, informeaza site-ul oficial al gruparii din Ghencea. Un
FC Steaua Bucuresti va pune in vanzare astazi, de la ora 10, 500 de bilete la peluza a doua pentru meciul cu Dinamo Kiev, programat pe 21 noiembrie, in etapa a 5-a a grupei E a Ligii Campionilor, informeaza site-ul oficial al gruparii din Ghencea. Un bilet la peluza costa 35 de lei. Dupa ce FC Steaua va primi confirmarea de la Dinamo Kiev pentru numarul de bilete pe care il solicita gruparea ucraineana, clubul ros-albastru va anunta cand vor fi comercializate si biletele ramase. Altfel, in urma sedintei de ieri cu reprezentantii Jandarmeriei Romane si ai Politiei Muncipiului Bucuresti, s-a decis ca in ziua meciului accesul publicului pe stadion sa se faca incepand cu ora 17,45. n (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.