Ostahie l-a lasat pe Copos. Patronul gruparii din Grant, George Copos, l-a pierdut pe Dan Ostahie. Omul de afaceri nemtean a anuntat ca nu doreste sa mai faca parte din actionariatul SC Rapid SA si ca va ramane la club doar ca sponsor.
Dan Ostahie nu a dorit sa spuna care este motivul pentru care vrea sa renunte la pachetul de actiuni pe care il detine la Rapid, insumand patru procente. Din cate se pare, la baza acestei hotarari sta o anumita stare de nemultumire pe care o are omul de afaceri nemtean fata de actiunile lui George Copos, similara celei care l-a determinat pe Jean Valvis, un alt actionar important al clubului, sa-i aduca, nu cu mul timp in urma, acuze grave patronului giulestenilor.
SPONSOR. ""Am ramas doar sponsor principal la Rapid, la fel ca si la Ceahlaul"", a declarat ieri Dan Ostahie, dupa ce a dezvaluit faptul ca pleaca de la Rapid. Patronul lantului de magazine Altex si Media Galaxy a lasat apoi sa se inteleaga faptul ca n-ar fi exclus ca pe viitor sa nu mai existe nici o colaborare intre firmele sale si clubul giulestean: ""Grupul de firme pe care il reprezint va sprijini atat Rapidul, cat si Ceahlaul, in masura in care se va putea"". In momentul de fata, Dan Ostahie are un contract de sponsorizare cu Rapid in valoare de 600.000 de euro pe an, ""alb-visiniii"" evoluand in meciuri cu tricouri ce au imprimate pe piept sigla Altex. ""Fiecare ia hotararile pe care le crede el de cuviinta"", a comentat George Copos decizia lui Ostahie. Actionarul principal al Rapidului a mai precizat ca ""totul in aceasta privinta se va sti dupa intalnirea actionarilor, de la sfarsitul acestei luni, cand vom inregistra si noua societate la Registrul Comertului"".
Tine cu Ceahlaul