Unde-i lege nu-i tocmeala. Oficialii Universitatii au vrut ca la ultimul meci de pe teren propriu din acest tur, cel cu Farul, intrarea sa fie gratuita. Jandarmeria din Craiova nu a fost de acord, cerand tiparirea a 20.000 de invitatii.
Universitatea Craiova va intalni maine, pe stadionul Ion Oblemenco, Farul Constanta, in cadrul etapei a 16-a a Ligii 1. Organizatorii au vrut ca la acest meci, intrarea spectatorilor sa fie gratuita. Invocand ordonanta nr. 11, articolul 8, litera M, care spune ca organizatorii pot lasa accesul gratuit numai pe baza de invitatii, acreditari sau bilete fara pret, conducerea Jandarmeriei nu a fost de acord cu acest demers. Au cerut tiparirea a 20.000 de invitatii, clubul din Banie spunand ca timpul e prea scurt pentru acest lucru.
LEGE. Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Craiova, Cosmin Mirea, a fost foarte transant, spunand ca anul acesta a intrat in vigoare noua lege care nu mai permite intrarea gratuita ca pana acum. ""Pentru a avea un control cat mai amanuntit al tuturor spectatorilor, am cerut acest lucru. Legea nu permite decat ocuparea a 90% din capacitatea stadionului si tiparirea acelor invitatii era un lucru normal. Noi imparteam acele tichete la porti, iar in momentul cand se epuizau inchideam portile. Daca, Doamne fereste!, aveau loc incidente la acest meci, Jandarmeria era cea care raspundea"", a spus Mirea. Timpul fiind prea scurt, conducerea Universitatii a renuntat la acest demers, spunand ca o data cu inceperea returului, preturile biletelor la meciurile Stiintei de pe teren propriu, vor fi mult mai mici ca in acest tur de campionat, unde doar la meciul cu Dinamo, stadionul a fost arhiplin. Optimist