Este una dintre cele mai atragatoare prezente de pe micul ecran. In televiziune a ajuns la indemnul prietenilor sai. A fost selectata atunci din 3.000 de candidati. Simona Patruleasa, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, implineste astazi

Este una dintre cele mai atragatoare prezente de pe micul ecran. In televiziune a ajuns la indemnul prietenilor sai. A fost selectata atunci din 3.000 de candidati. Simona Patruleasa, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, implineste astazi 32 de ani.

""Sunt mai retinuta in privinta oamenilor""

""La moment aniversar sarbatoresc, ca intotdeauna, cu prietenii mei. Cand eram mica sarbatoream si cu familia, dar acum voi sarbatori doar cu prietenii. A fost un an foarte bun si sunt multumita. Consider ca cea mai importanta realizare a mea este faptul ca m-am angajat in televiziune. La inceput a fost destul de greu sa ma obisnuiesc cu ritmul alert de lucru si cu viata in televiziune, ca orice lucru nou de altfel. Cu timpul, m-am obisnuit. Daca faci ceva cu placere, nu ti se pare nimic greu. Cel mai frumos moment al unei zile de munca este atunci cand ma intalnesc cu colegii, pentru ca am niste colegi minunati.

Nu mi-am dorit niciodata ceva in mod deosebit. In general, mi s-au intamplat lucruri fara sa-mi doresc foarte tare. Cand eram micuta imi doream sa fiu invatatoare, lucru care s-a realizat cu mult timp in urma. Mai departe de atat nu am visat niciodata. Cand m-am angajat in televiziune, nu stiam exact ce voi face, a fost pura intamplare. M-am dus la un interviu in urma unui anunt si nu stiam daca vor fi stiri generale sau stiri din sport. Am aflat ca aveau nevoie de prezentatori la stirile din sport, ma refer la perioada cand lucram la Realitatea TV. Asa am ajuns la sport. In mod normal, sportul este privit mai mult de barbati. In momentul in care deschid televizorul, evident ca o prezenta feminina le atrage privirea mult mai tare si ii opreste in fata televizorului decat un barbat. Abia apoi sunt interesati de informatia in sine. Nu pot sa spun ca eram innebunita dupa fotbal, nu am fost si nu sunt nici acum o microbista. A ajuns insa sa imi placa acest sport. Nu m-am gandit pana acum sa schimb profilul emisiunilor pe care le prezint. Imi place ceea ce fac in acest moment. Nu sunt pasionata de politica, asa ca nu m-am gandit sa intru in acest domeniu. Ma uit la emisiunea colegei mele Gabi Firea, ma uit la emisiuni politice in general, dar sa fiu implicata direct nu mi-ar placea.

Sunt un om normal, zic eu. Sunt vesela, optimista si am devenit un pic mai atenta cu oamenii din jur de cand au aparut informatiile eronate din presa si lucruri urate in legatura cu mine. Inainte eram mai deschisa, mai prietenoasa, nu ca nu as fi si acum prietenoasa, doar ca acum sunt mai retinuta in privinta oamenilor.

Cel mai mult imi doresc sa fie parintii mei sanatosi, fratele meu si nepotica mea, familia. Asta este cel mai important. Lucrurile materiale iti aduc bucurie pentru cinci minute, dupa care realizezi ca sunt alte lucruri mult mai importante.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.