Conservatorii au trimis ieri o scrisoare catre CSAT in care solicita ca la prima sedinta ce va fi convocata de presedintele Traian Basescu sa figureze pe ordinea de zi elaborarea unui program de retragere a trupelor romanesti din Irak. ""Noi s

Conservatorii au trimis ieri o scrisoare catre CSAT in care solicita ca la prima sedinta ce va fi convocata de presedintele Traian Basescu sa figureze pe ordinea de zi elaborarea unui program de retragere a trupelor romanesti din Irak.

""Noi suntem convinsi ca SUA vor retrage trupele in urmatoarele sase luni si nu cred ca ar fi cazul ca noi, romanii, sa ramanem ultimii cu trupe pe teritoriul irakian"", a precizat liderul PC, Dan Voiculescu (foto). Tot ieri, PC a trimis o scrisoare si baronesei Emma Nicholson si raportorului PE pentru Romania, Pierre Moscovici, in care i-a rugat sa nu permita tarii noastre sa reia adoptiile internationale.

DEZBATERE PUBLICA. Totodata, Voiculescu a anuntat ca a primit o scrisoare de la ministrul Justitiei, Monica Macovei, care invita PC sa organizeze o dezbatere publica pe o tema pe care PC a depus un proiect de lege in urma cu un an si sase luni - confiscarea averilor ilicite. ""Deci, traim intr-o Romanie in care un partid parlamentar depune un proiect legislativ referitor la verificarea averilor si confiscarea averilor ilicite si sumele obtinute sa mearga la pensionari, Guvernul si Ministerul Justitiei nu spun un cuvant si dupa un an si jumatate ne invita sa facem o dezbatere publica"", a spus liderul PC, precizand ca invitatia a fost insa acceptata ""cu draga inima"" si dezbaterea va avea loc pe 29 noiembrie la Palatul Parlamentului. Pe de alta parte, Dan Voiculescu a spus ca PC nu va vota o motiune impotriva guvernului Tariceanu cata vreme face parte din el. Nu in ultimul rand, liderul conservator a anuntat ca parlamentarii PC vor vota Bugetul de stat pe anul 2007.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.